Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

ΕΙΔΙΚΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Παραλίες και Πισίνες: Τι ισχύει για ξαπλώστρες, ομπρέλες και οργανωμένες πλαζ

Τα καθίσματα (ξαπλώστρες, καρέκλες, πουφ, σεζλόνγκ, κτλ.), τα τραπεζάκια, τα κουτιά φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, τα κουμπιά ειδοποίησης προσωπικού και οι τιμοκατάλογοι θα πρέπει να είναι καλυμμένοι από υλικά που να μπορούν να επιδέχονται αποτελεσματικής απολύμανσης μεταξύ των χρήσεων τους από διαφορετικούς πελάτες.

Στην περίπτωση που το υλικό δεν είναι κατάλληλο (πχ. πορώδες), δίνεται η δυνατότητα να καλυφθεί από υλικό κατάλληλο για απολύμανση. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καλύπτονται όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με το λουόμενο ή μπορεί να επιμολυνθούν από σταγονίδια και θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι ο λουόμενος δεν μπορεί να αφαιρέσει το κάλυμμα αυτό.

Μετά από κάθε αλλαγή πελατών θα πρέπει να απολυμαίνονται τα καθίσματα, τα τραπεζάκια, τα κουτιά φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, οι τιμοκατάλογοι και κάθε άλλο αντικείμενο το οποίο θα χρησιμοποιήσει ο επόμενος πελάτης.

Οι σερβιτόροι (καθώς και το λοιπό προσωπικό που έρχεται σε επαφή με τους λουόμενους) στην περιοχή με τους ευπαθείς λουόμενους θα πρέπει να φορούν μάσκες και θα εφαρμόζουν την υγιεινή των χεριών μετά την εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

https://upostroma.gr/image/catalog/sun-lounger-foam-relax-uk.jpg

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 60Χ200 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Γνωρίζετε πόσα μικρόβια κρύβονται σε φαινομενικά καθαρές επιφάνειες όπ..

15,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 12,10€

ΕΙΔΙΚΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ