Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 

Τα προ'ι'όντα  της Rousotex τηρούν τα πιο αυστηρά πρότυπα της ευρωπα'ι'κής ένωσης για τα προ'ι'όντα ύπνου. Στόχος μας είναι να εξασφαλισθεί η υψηλότερη υγιεινή και όλα τα πρότυπα προστασίας για όλους τους χρήστες των προ'ι'όντων μας.

 AEGIS: Τεχνολογία που αναπτύχθηκε για την αποφυγή αλλεργιών, ερεθισμούς του δέρματος και άλλες παθήσεις.

SANFOR: Εμποδίζει τη συρρίκνωση των υφασμάτων και διευκολύνει την χρήση τους.

TEFLON:  Επεξεργασία που αποκρούει λεκέδες και ουσίες που επηρεάζουν υφάσματα.

SANITIZED: Προστατεύει υφάσματα από μικρόβια και βακτήρια, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε υγιεινό ύπνο.

ANTI DUST-MITE: Επεξεργασία σχεδιασμένη για την πρόληψη της παρουσίας ακάρεων.

 TREVIRA FILL: Εγγυάται έναν υγιεινό ύπνο. Προστατεύει απο αλλεργίες και καταπολεμά προβλήματα με το άσθμα. Εμποδίζει την εμφάνιση δυσάρεστων οσμών. Πιστοποιείται από το Ινστιτούτο Hohenstein. Υλικό βραδύκαυστο.

Το ύφασμα αποκρούει ουσίες και αναπνέει. Με επίστρωση με την πιο πρόσφατη τεχνολογία που βασίζεται σε νερό tratments, δεν χρησιμοποιεί κανέναν χημικό διαλύτη που βλάπτει το περιβάλλον και την υγεία.

 Πιστοποιεί οτι οι ιστοί δεν περιέχουν τοξικές ουσίες μεταξύ των συστατικών.

 Πιστοποιεί οτι σέβεται το περιβάλλον και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 100% ΑΓΝΟ ΒΑΜΒΑΚΙ: Οι ιδιότητες του βαμβακιού μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε ένα φυσικό ιστό που σας διατηρεί δροσερό με υγιεινό τρόπο.

TENCEL: Η τεχνολογία με βάση τις ιδιότητες του ευκαλύπτου και η μελέτη των νανοτεχνολογιών έχουν σαν αποτέλεσμα τον έλεγχο της τέλειας θερμοκρασίας και πλήρους αδιαβροχοποιήσεως.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.